onsdag 24. mars 2010

Min bestevenn for tiden ♥

Kameraet-mitt

Jeg knipser & jeg knipser.. hehe,ser vel ut som den turisten uannsett hvor jeg går.. Men jeg må jo prøve meg frem. Er jo så mye å sette seg inn i. Så vist noen har noen gode tips & trisk,evt sider der man kan lese seg opp litt. er dere hjertelig velkommen til å legge igjen en liten kommetar under her.. ♥

Håper dere alle har en kjempe fin onsdag. Her er det sol & blå himmel. Herlig!♥

Ha-en-vidre-fin-dag

 

3 kommentarer:

 1. Hei.

  Har ikke så veldig peil på foto, men det sies at øvelse gjør mester. Syns du klarer deg fint, jeg.

  Så flink du er til å poste. Merker jeg har vært litt fraværende de siste dagene.

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett
 2. Hihi, grattis, jeg renger med det blir et langt og lykkelig vennskap! ;)

  SvarSlett
 3. Heihei!
  Så gøy med nytt kamera, og ja det er mye å sette seg inn i!
  Jeg har speilrefleks, men bruker nok altfor få funksjoner enn det jeg burde, prøver meg bare frem. Og med tiden blir man jo bedre.. Mitt tips er å ta MASSE bilder med forskjellige innstillinger, bare knipse i vei.. Da blir man god til slutt, øvelse gjør mester! ;-)
  Legger meg til som følger på den koselige bloggen din jeg.. Klemmer fra meg!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com