tirsdag 23. mars 2010

En ny start på ei ny uka,med et nytt kamera ♥

En ny uke er i gang,å ukene nå til dags går jo så fort.. Fikk henta kameraet på fredagen som var. Men helga gikk så fort,at kameraet ble ikke tatt i bruk før i går. Selvfølgelig måtte jeg ta noen bilder for å se hvordan kameraet fungerte.

Gårdagen brukte jeg til å bake 3 brød og 2 brett med verdens beste boller. De ble helt nydelig,å det er alltid så godt med ferskt brødbakst.

verdens-beste-boller

Gullungene måtte jeg jo å prøve å ta bilder av,men alle dager er jo ikke like.. Men fikk jo noen fine bilder av de også.

drommenhagenboka

Lillesøster er blitt veldig glad i drømmehagen,å var så heldig å fikk seg ny bok i bursdagsgave. Denne er hun ofte å henter for å lese,å nå skal hun lese selv,så her er hun i full konsentrasjon. Herlig jenta til mamma ♥

storebror

Storebror måtte også bli tatt bilde av,han har blitt litt kamera lei. Men fikk noen fine bilder av han,så lenge han klarte å stå i ro..!

Jeg har tatt noen bilder av lysekrona mi som jeg valgte for mange år tilbake. Den hadde vi over spisebordet før.

lysekrona-mi

 

 

IMG_0100

Vi har virkelig hatt ordentlig fint påskevær her oppe i nord,å jeg håper virkelig ikke at dette er påskeværet som egentlig skal komme når vi tar påskeferie.. Nå er det kommet enda mere sne,å jeg som venter på våren.. jaja,må vel bare smøre seg med tålmodighet å vente litt til.

Ønsker dere alle sammen en kjempe fin start på ei ny uka.

Ha-en-vidre-fin-dag

1 kommentar:

  1. Fine bilder:) Ønsker deg en god påske, snuppa<3 Goklem fra ElseVictoria

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com