søndag 21. mars 2010

Søndag ♥

Søndagene er noen flotte dager,selvom man vet at det ikke er veldig lenge til mandagene er i gang. Helgen har gått veldig fort,som de alltid gjør.. Fredagen gikk til å være sammen med familien på bytur der vi koset oss på kafè og shoppe litt.Lørdagen var jeg tidlig oppe,gjorde klar til vi skulle i bursdag til Malin,guddatteren min. Var kjempe koselig å være i 1 årsdagen til Malin,tenk et helt år har gått allerede.

Gratulere så masse med 1 årsdagen som du hadde i går,Malin ♥ og gratulere så masse til mamma Tora som i går hadde vært mamma i et helt år.

Måtte ta noen bilder av lillesøster som skulle i bursdag og hadde pyntet seg litt

Isabella-1-årsdag-til-Malin 

Idag har vi vært hos besteforeldrene til mine gull å spist middag og iskake til kaffen. Kjempe godt! Så i kveld etter lillesøster hadde sovna kastet jeg meg rundt å satt brøddeig. Så nå har jeg akkurat tatt ut 3 ferske-nysktekte brød,herlig!sitter nå å leser i bruksanvisningen til ny kameraet,er endel og sette seg inn i.. Men jeg er STOR fornøyd med kameraet. Blir kjempe fine bilder.

Ville bare sende noen gode tanka og gode klemma til Lillan,Hilde og Tone m/familie. Jeg tenker masse på dere,å syns dette er kjempe trist og ord blir fattige-

Håper dere alle har hatt en kjempe fin helg

Ha-en-vidre-fin-dag

1 kommentar:

  1. Hei.

    Da har du hatt en grei helg da og det er fint. Håper kommende uke også blir fin.

    Klem fra Mona C♥

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com