torsdag 18. mars 2010

En fin bytur ♥

Idag var det bytur sammen med Malin og lille søte Kristian. Vi koset oss på kafe og spiste god mat,og selvfølgelig masse skravling.. Det følger med!

Når vi var ferdig på kafèn å skulle ut å kikke i butikkene litt,kom plutselig 2 herlige vesen ut foran oss og øyene på lillesøster ble stor.. Det var nemmeligen 2 herlige venner fra barnetv-serien DRØMMEHAGEN

En-fin-bytur

 

Beklager dårlige bilder,det er med mobilen

Kjempe artig at de finner på å ha slike kjente figurer for barna i VU uka. De hadde også en gris som ungene kunne “ri” på og et spill for litt eldre barn ståenes fremme. Å alt gratis! Både i morgen & lørdagen vil det også være underholdning for barn på Amfi Narvik. Ble kjøpt noen små ting,men det får jeg komme innom med i morgen når jeg kan knipse bilder av det med mitt nye kamera som er kommet til fauske nå,å er på postkontoret her i morgen,JIPPI!!

Håper dere alle har hatt en kjempe fin torsdag.

Ha-en-vidre-fin-dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com