fredag 5. februar 2010

Min fredag som jeg gjerne deler med dere ♥

Team Åge

Først vil æ gratulere Team Åge med seieren i korslaget.. Jeg syns begge ga alt i finalen,å begge var verdige vinnere.. men det kan jo bare være en vinner,så GRATULERE!

du på finalen,å hva syns du?

004

Fredagen min deler jeg med pepsimax,litt sjokolade og laging av inbydelsene til prinsessa mi ! Å selvfølgelig levende lys.. er det noe jeg bare må ha,så er det levende lys ♥ Og når jeg nå sitter å ser her,så er dette mitt 100 innlegg.. whee! Tru om vi kanskje må feire det litt(?)!

008 012

Hva gjør du denne fredagen da?

Ønsker dere alle ei herlig helg,med masse posetive opplevelser!

“Et smil er så lite,så enkelt å gi.. men det kan bety utrolig mye for den som får det akkurat fra deg! “

Klemmer fra Christina

2 kommentarer:

  1. ..gratulerer med innlegg nr.100!...og ja,her i huset var vi veldig fornøyd med at Åge vant,østfoldinger som vi er;-)
    Ha en fortsatt fin helg,her skal vi bare slappe av og ta helgen som den kommer...

    SvarSlett
  2. Jepp, jeg så finalen! Jeg kommer fra samme bygd som en av solistene til Bjarne (den nye FARMEN-bygda, Vallersund! <3), så jeg var hardbarka Team Bjarne supporter! Synes også de var best og suuuperskuffa over resultatet! :P

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com