mandag 8. februar 2010

Mandag,med et herlig besøk ♥

Endelig kom besøket hit til nord,nemmelig SOLA! Det e så herlig å se sola,nyte det lyset igjen.. Er egentlig glad i mørketiden,har aldri hatt noe problemer med at det er mørkt.. elsker levende lys,å den ekstra kos`n det e når det er mørkt.. Men når sola kommer,så e det HERLIG

001

002

Idag går turen på postlagret for og hente mine nye bord som er kommet,gleder meg kjempe masse til å gjøre bordene fin

Har dere sol hos dere idag?

Ønsker dere alle en kjempe fin solfylt mandag!

Klemmer fra Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com