mandag 1. februar 2010

Kan dere hjelpe meg med deres mening ang. spisebord-stoler.

IMG_1491

Kjøpte jo dette spisebordet & stolene i fjor.. Å nå vurderer jeg å trekke om stolene. Kunne tenkt meg å ha et beige trekk på spisestol-putene. Men ijgen,jeg liker de sånn som de er også.

Så jeg håper noen kan komme med noen meninger her,siden jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre..

Så vist DU hadde hatt dette spisebordet,med disse stolene.. hva ville DU gjort da?

Håper dere alle har en kjempe fin mandag.

Klem fra Christina

11 kommentarer:

 1. Hei!Spisestua di er kjempefin!Mitt tips er å kjøpe løse trekk til stolene.Disse kan fåes i mange variasjoner..med/uten volang,knyting osv.,og i mange farger..svenske "Nyblom o Kollen" har masse fint å velge i..fåes kjøpt i velassorterte stoff-butikker/interiørbutikker.Mulig du kan finne norske leverandører av dette merket på nettet.(nettadr:www.nyblomkollen.se)
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Spisestua di er fin ,o)

  Variasjon er godt for sjelen, så det førstemann foreslår er ikke dumt.

  Jeg ville kanskje satset på et stoff likt som gardinene jeg ;o)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg kjenner meg igjen! Kanskje du kan ha det slik litt til, kanskje du blir sikrere på hva du vil da? Jeg synes de var fine nå jeg, men blir helt sikkert fine i beige også! :)

  SvarSlett
 4. JEG LIKER STORE KONTRASTER....OD DE FINE SPISESTU STOLENE DINE VAR SÅ FINE SÅ DE KAN GODT HA LITT KRAFTIG STOFF....SER FOR MEG MØRK BEIGE...MED NOEN SMÅ MØNSTRETE PÅ SEG....ÅÅ JEG VET IKKE...TA MED DEG BILDE I EN STOFF BUTIKK...OG MYS MOT STOFFET OG BILDET...DA FÅR DU EN ANNEN OPPFATTNING AV DET....DETTE BLE BARE TULL...SÅ LYKKE TIL =)

  SvarSlett
 5. Kjempefin spisestue da! Jeg syns de var veldig fine som de var, men som øverste skriver ville det kanskje vært fint med løse trekk.
  Klem Julie

  SvarSlett
 6. beige passer jo fint inn på stolene dine og den fargen,kan jo brukes til alt..klem fra n-pia i narvik

  SvarSlett
 7. hadde vært kult å kjørt i ett stoff som stila t speilet :D

  SvarSlett
 8. Hei!
  Liker du stolene fortsatt hadde jeg ventet til du finner det stoffet du bare MÅ ha:-)
  Ha en fortsatt fin uke.
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 9. Hei hei, og tusen takk for lykkeønskningen på mitt bursdagsbarn i går! Kjempehyggelig! :-)

  Jeg synes stolene dine er lekre som de er, så hvis de hadde vært mine, ville jeg nok hatt de slik. Dette er jo toppfargene som kommer nå i 2010 også, så spør du meg, er de midt i blinken som de er! :-)

  Jeg ønsker deg en kjempefin dag! :-)

  SvarSlett
 10. Jeg hadde nok kanskje trukket de med linstoff...evnt.kjøpt ferdige stoltrekk/skjørt..det har jeg. Veldig fornøyd da de kan bare knytes opp og vaskes...Ligner på spisestuebordet mitt det der;o) lykke til..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 11. De hadde forresten masse nydeli stoff på Jysk.. har så løst å trekk opp mine stola å.. de hadde en nydeli lys en med litt eggefarge i, å helt svakt mønster som æ falt pladask før :D

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com