torsdag 21. januar 2010

Veien mot lysere tider er nærmere idag enn i går

Jeg har sittet hele kvelden og holdt på med bloggen,å det skal sies dette tar tid.. Jeg har jo som sakt tidligere i et innlegg fortalt at jeg hadde kjøpt meg eget domene på one.com. Men siden det ikke gikk ann å flytte over denne bloggen dit,resulterte det i at jeg heller kjøpte meg eget domene her på blogspot. Så nå er adressen min : http://www.drommeromdrommehuset.net/

003

Dette bilde ble tatt for noen dager side,å jeg bare elsker slike bilder som viser at solen er på vei tilbake.Månedene går,og lysere tider kommer i møte med oss. Idag var det nordlyse som lyste opp hele himmelen her,fantasktisk fint å se på. Herlig å bo her nord!

Tiden nå er virkelig artig og koselig. Isabella er blitt virkelig flink til å gå. Og hver gang hun ramler over ende,det vil si “dætt” på rompa så starte ho å klappe..å skal ha oss til å klappe sammen med henne. Denne tiden er så verdt å ta vare på,hvert et eneste sekund er dyrebar.

Håper dere alle har hatt en fin onsdag & får en enda finere morgendag.

Klemmer fra Christina.

4 kommentarer:

 1. Grattis med nytt domene da, ikke værst! ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde - herlig at vi går mot lysere tider :)

  SvarSlett
 3. Kjekt med eget domene! Vurderer det selv, men vil vente litt og se det an.

  Deili med lysere tider, her er det sol om dagene men blir nesten like overrasket hver vinter. Fortsatt i nordlandsmodus;)

  SvarSlett
 4. Ja, en merker at det går riktig vei med lyse nå - herlig tid, så som du skriver, ta vare på sekundene...

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com