mandag 11. januar 2010

Trenger hjelp av alle dere kjekke bloggdamer

januar1 009

Jeg lurer på om det er noen som har noen gode tips til å få rosene til å leve lenger?

Syns det ikke tar lange tida før di er død å må hives her.

Så gode tips mottas med stor takk!

Klemmer fra Christina.

7 kommentarer:

 1. Jeg dreper det meste for som fy jeg, meg legg gjerne ut tipsene hvis du får inn noe som funker! :)

  SvarSlett
 2. Jeg setter de ut på gangen om natta, hvertfall et sted det er litt kjøligere. Hadde noen før jul som sto nesten tre uker.

  SvarSlett
 3. Åhh herregud!mine er heldige hvis de overlever til neste dag;(
  Derfor syns jeg det er kjedelig å kjøpe roser,blir bare bortkastet føler jeg!!

  Har prøvd alt etter råd hos blomsterforhandlere også,men niks...ikke her i huset!

  Lykke til.Klem C

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Roser er ikke jeg noe flink til heller, skal jeg jammen prøve å sette de kaldt om natten neste gang, vet jeg tulipaner liker iallefall!

  For et nydelig skap du har bestilt!!

  Ha en super uke!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så nydelige roser! :-)

  Når jeg får roser, så skjærer jeg alltid av minst en centimeter av stilken, så den er helt fresh når jeg setter de vannet. Vannet kan være varmere enn lunkent, det liker de. Og følg tipset over her med å sette de kjølig/litt kaldt om natten. Ikke la de stå for varmt om dagen heller, sånn passelig, vet du :-)
  Hver andre dag ca, bytter jeg vann, og skjærer av en centimeter til av stilkene, for da tar rosene lettere opp vannet.
  Rosene mine pleier gjerne å stå i 3-4 uker altså.

  PS! Hvis rosene dør etter en dag eller to, ta de med tilbake og bytt de, da har de fått frostskade eller ett eller annet. Det er ofte garanti på de :-)

  Håper ikke dette ble for rotete forklaring, da :-)

  Lykke til med rosene dine :-)

  SvarSlett
 6. Hei.

  Jeg kjøpte roser på lørdag og de er like fine fortsatt. Snittet de som nye, siden har de stått i samme vann. Eneste minuset med mine er at de ikke springer ut. De ser ut som de kom rett fra butikken ennå. Fint med knopp, men enda finere utsprungne.

  Ikke noe tips da men...

  Klem fra Mona C

  SvarSlett
 7. Jeg har ikke så veldig grønne fingre, men mener å ha hørt at roser med to farger står mye lengre enn ensfarvede... Er ikke helt sikker da, og ikke noe god på dette. Hos meg står rosene kun 4-5 dager, men jeg er ikke flink til å sette dem kaldt om natten, eller om dagen for den saks skyld...Der er forklaringen; mine roser dør nok av overoppheting.

  Ok, jeg tror jeg bare bør avslutte denne kommentaren med; ikke hør så godt etter på mine svevende rose-råd, jeg har tydelig ikke peiling ;)

  Koselig blogg du har forresten :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com