søndag 31. januar 2010

Søndag ♥.. Å den aller siste dagen i den leengste måneden i året

God dag til dere alle ♥ Håper dere alle har en kjempe fin søndag

bilde1

Tenk den aller siste dagen i januar har kommet,den måned jeg syns er den lengste,den som går så sakte.. har faktisk gått veldig fort i år. Syns ikke det er lenge siden vi var ferdig med julen,å nå er vi plutselig kommet til siste dagen i januar måned.Tiden går fort,eller tiden kommer veldig fort… 014

Her er det veldig lite som skjer om dagene,storebror er enda syk og svak..Er nok halsbettenelse,så blir nok en tur på legevakta for å få litt medisin. Er så kjedelig når de små er syk,er så masse annet man kunne gjort istedefor. Så håper vi får til det snart.. Er ganske kaldt ute nå,-12.5 grader,så er ikke væranes ute heller.. blir ekstra kaldt når det er kald vind i tillegg.

016

Da vil jeg bare takke for en utrolig fin januar måned,håper dere alle sammen har hatt en like fin januar måned som jeg har,å vist ikke håper jeg februar blir måneden for dere.

Ha en utrolig fin sistedag i januar & en herlig søndag ♥♥

Varme enda-januar klemmer til dere.

1 kommentar:

 1. Hei hei :)

  Så koselig at du har tittet innom bloggen min, og lagt igjen et lite spor!! Da fant jeg jo veien til bloggen din, og det er jeg glad for :) Du har en kjempefin blogg! :) Helt lik min stil :) ha ha.

  Så gøy for deg at du har funne det bordet du har ønsket deg!! Jeg fant også akkurat forleden en tv sjenk som jeg har letet febrilsk etter! Og i tillegg så solgte han en helt lik litt større komode, som jeg også fikk kjøpe!!! Flaks!!! ER så gøy når man kommer over sånne kupp!!! :)

  Håper du har hatt en fin helg, og at uken som kommer blir helt fantastisk!! Håper også du titter innom igjen hos meg, og får med deg make-over'en min på sjenken og komoden. Bilder kommer til uken :)

  Klem fra LiljeHvit

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com