lørdag 30. januar 2010

Jeg fant jeg fant.. den bordet jeg ville ha + ikea bestilling.

Jippi!! Jeg fant et rokokkobord som jeg har ønsket meg lenge. De fleste som solgte slike var i oslo område,å de fleste ville ikke sende.. men jeg fant jeg fant.. en snill mann som solgte å sendte slike bord,å jeg blir ikke eier av et bord,men 2! Et vanlig salongbord og et avslastningsbord. Jeg er så glad!

rokokkobord2

Et slikt og et mindre men samme type bord.. Gleder meg!!

Så er planen og bestille sofa fra ikea. En 2-og en 3 seter ektorp med trekket : svaneby beige.

Ektorp sofa i beige-horz

Men siden man bor i nord,så må det frakt til,å denne frakta er ganske dyr!! Kjipt,men det er fakta. Så det jeg lurer på om noen andre i blogglandia som bor her oppe i nord vil bestille sammen med meg,slik at frakta blir billigere for alle og enhver..?… Jeg vet om noen som vil bestille,men vist det er flere… gi gjerne beskjed..

Ønsker dere en flott lørdag vidre & en vidre fantasktisk helg♥

Klemmer  fra Christina

 

5 kommentarer:

 1. jammen det blir jo bra....tenker du skal male dem hvite....Den sofan har jeg....VERDENS BESTE!!!

  Lykke til med alt og ha en god helg..=9

  SvarSlett
 2. Tusen takk for bursdagshilsen :) Ja tenkt at et år e allerede gått! Som æ sku ønske vi kunne spole litt tilbake av å t :D
  Gratulere me nytt bord, det va kjempestili :)
  Bli det malt hvitt??
  Bli nu stili uansett ;)
  ha en flott lørdagskveld :D

  SvarSlett
 3. Åh, nyyydelig bord, heldiggrisen!! :D Jeg er så heldig å bo i Trondheim, ingen frakt er påkrevd her! :P

  SvarSlett
 4. Hei vennen. Nydelig bord du har funnet deg. Virkelig lekkert.
  Tenkte også på å bestille litt fra IKEA, men det blir sikkert en stund til. Har akkurat bestillt katalogen...
  God helg.
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 5. Lekkert bord, sofan anbefalles =)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com