tirsdag 26. januar 2010

Hverdagslykke ♥

Hverdagen betyr masse. Hverdagen er de dagen som det finnes flest av i livet.Er ikke så mye interiør greier som skjer i hverdagen her,lite tid & lite inspirasjon. Å da er det veldig godt å ha alle dere flotte damer her ute i blogglandia med SÅ mange flotte blogger og kikke innom.Så takk for at dere deler det med oss.

Prinsessa over alle prinsesser er blitt så flink å gå. Nå går hun fra den ene siden i stua til den andre,å klarer å holde seg på beina kjempe lenge. Stolt mamma ♥

Storebror koser seg glugg ihjel i barnehagen, han har en periode der han ikke vil hjem. Skal bare være i barnehagen å leke og være sammen med alle de andre barna. Å det er jo et tegn på at han trives i barnehagen,å bare det er SUPERT!

002

Vil dele et lite bilde av Storebror & lillesøster,her er det virkelig søskenkjærlighet ♥ De setter så stor pris på hverandre,å lillesøster ser virkelig opp til storebror,å vil gjerne gjøre alt det storebror gjør.

Jeg bruker å klippe storebror selv,syns det går veldig bra jeg. Å når han va ferdig klippt å han selv var veldig fornøyd måtte jo mamma ta et bilde av kjekkas`n.

007

Nå sitter vi bare å venter på Ask,værgudene har meldt at det skal bli storm her nord. Så dagen idag tilbringe vi inne,med noe varmt i koppen,pledd rundt seg å masse stearinlys tent. Kosetid ♥

Håper dere alle har en kjempe fin tirsdag & nyter den med alle som er en del av hverdagen deres.

Varme tirsdagsklemmer fra Christina

1 kommentar:

 1. Takk for koselig kommentar hos meg :-)

  Så fine bilder av de søte små :-), n herlig alder og tiden går så fort...Mine er alllerede 18 og 14..

  Håper at det ikke blir så ille vær som det er meldt.

  Ønsker deg en fiiin kveld
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com