torsdag 28. januar 2010

En helt vanlig hverdag,med likevel helt unik♥

Det er vel det de fleste dagene er,helt vanlig.. det samme gamle,rutiner ,bringing/henting av barnehagebarn,middagslaging,bleieskift.. osv.. Men når man stopper opp å tenker så kommer aldri denne helt vanlige dagen tilbake.. Det finnes bare en av den.Dagen idag er unik!

003

Vel vi hadde besøk av stormen Ask,men skal si han var snar her å ikke gjorde han mye utav seg heller. Heldigvis! Det er kommet sne på bakken,ikke så masse med det lille gjorde fort at det ble lysere ute. Er blitt kaldt ute –11 grader.. Er vist meldt opp til 18 kuldegrader. Brrr….

007

Hortensia er virkelig fine blomster,Nydelige!

Ønsker dere alle en kjempe fin torsdagskveld vidre,å husk denne dagen kommer aldri tilbake,så fortell dine nære & kjære at du er glade i den,man vet aldri hva morgen dagen bringer ♥♥♥

Klemmer fra Christina.

3 kommentarer:

 1. Om det er kaldt ute, så har du i allefall mye hjertevarme her i bloggen din:o)Nydelige blomster og fine ord det er vel verdt å ta med seg.
  Ha en flott morgendag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. Her skal det bli litt kalt igjen også (har vært over null et par dager), virkelig kalt og gnitrende ser det ut til: http://www.yr.no/sted/Norge/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Trondheim/Trondheim/langtidsvarsel.html
  Hihi... :) Herlig farge på blomsten! God helg! :)

  SvarSlett
 3. Det er sant at hver dag er unik.Viktig og huske på det.

  Nydelig hortensia.
  Ha ei kjempefin helg sammen med barna dine.
  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com