tirsdag 26. januar 2010

En gripene historie…-En ordentlig tankevekker

begravelse uten en sjel

http://www.dagbladet.no/2010/01/26/magasinet/ensomhet/familie/dod/10105099/

4 kommentarer:

 1. Jeg leste den artikkelen tidligere i dag og jeg må innrømme at det rant en tåre:( Forferdelig trist og helt klart en tankevekker.

  SvarSlett
 2. Ja, det var litt av en tankevekker... Uendelig trist... Tenner et lys nå i kveld for alle ensomme mennesker der ute...

  SvarSlett
 3. Huff, skikkeli trist å læs dennan, men syns journalistn hadde skreve utruli bra. Får en tel å tænke, e så mange ensomme sjela som sett rundt omkring...ser endel utav d i jobben min æ. E di som faktisk ikke ser andre iløpe av dagen enn vi fra hjæmmetjænestn som stekk innom. Dæm vil så gjærne snakke og invitere på kaffe ol. E hjærteskjæranes da å må gå pga andre som vente på hjælp, men sånn e d desverre. Men e trist, ingen skulle være nødd å være så aleina i live...

  SvarSlett
 4. Dette var helt tragisk. Ble trist inni meg. Begravelser er ikke hyggelig å gå i, men heller en for mye enn en for lite.

  MC♥

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com