onsdag 6. mai 2009

Hvilken har du?Jeg ser nå med 2 unger,ene gulpeunge så blir d mye vasking av klær på meg.. men det er nå ikke det som er problemet.. problemet ligge vel heller i det at jeg har ingen andre plasser å henge klærne enn på et stativ i stua :( Så da lurer jeg på,hvilken tørketrommel har du? Bruker den mye strøm? Og hva kostet den? Og er du fornøyd?


Blir gla for alle innspill! :)4 kommentarer:

 1. ),O
  lö,)
  l),
  l

  Tittei!
  Det er så lenge siden min ble kjøpt, jeg husker ikke hvor mye den kostet.
  Jeg har en Zanussi, kondenstørketrommel.
  Den er veldig god.
  Klem fra meg!

  Ps. blir glad om du titter innom meg også!

  SvarSlett
 2. Digger kid om dagen ja.. så mye fint til så billig penge!

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Har dessverre ikke tørketrommel, bare stue tørlking her i gården :(

  SvarSlett
 4. Hei! Første gang innom bloggen din, kommer nok gjerne igjen!

  Vi har LG tørketrommel
  http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=oyCz6oZK.LxSR0EjcIZBwx1e0000g2q7GeiO?ProductID=QrzD4QFHvOoAAAESVCIjTlXw&CatalogCategoryID=gQPD4QFHOREAAAEOCeI03xiL

  som vi kjøpte for ett år siden. Ca 6000,- ser jeg, husker ikke akkurat hva vi fikk den for. Kjøpte nemlig ny vaskemaskin og oppvaskmaskin samtidig.

  Er kjempefornøyd med den! Absolutt å anbefale:)

  Smil fra Anita

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com