fredag 8. mai 2009

En koselig dagKjøpe en ny pose til lillesnuppa.. Syns den va så søt! :) Så den fikk æ i pakke idag :))
Fredag idag,og helg!.. hærlig! :) Dagen idag har gått til å gjøre masse ærend på masse kontorer. Før det første folkeregistret. Der jeg har skifte etternavn.. skulle gjort det for lenge siden,men har ikke blitt. Men nå er det i orden. Så har vi sendt inn navnevalg til lillesnuppa,så ho får på papiret at ho har fått et navn. Også har vi ordnet alt iforhold til pappapermisjon. Her i gården er det pappaen som skal ta permisjonen,men jeg skal studere HJEMME. :) Så vi er bra heldige vi.. Ellers var vi på resturant ilamme søstra mi,kjæresten,tanteungan & Mamma og pappa. Kjempe koselig. Storebror tok turen inn til skjomen til beste&Mormor. Så der koser han seg værre enn værst. Vi skal innover dit i morgen,alltid deilig å dra dit inn.. Nå har jeg kosa meg med norske talenter. Syns alle de som var i finalen var kjempe flink,men ble veeldig sjarmert av lille Brian. Utrolig herlig gutt!

Håper dere alle sammen har hatt en riktig så fin dag idag,å får en superduper HELG.


4 kommentarer:

 1. Kjempesøt pose da!
  Her har jo alt gått i rosa de siste 11 årene, men nå skal det visst bli en forandring! Bare litt over to måneder igjen til han skal komme, derfor prøver jeg å få gjort unna mest mulig før den tid!
  Tapeten til min gule (fæle) gang ble kjøpt allerede i sommer! Gleder meg innmari mye til å få den opp, for den er litt spesiell....

  Nå er det tid for zzzzzz her! PS gulvene har blitt hvite!! ;)

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Takk for koselig kommentar hos meg, blir sååå glad:)
  Flott blogg du har, her har jeg ikke vært før... så nydelige de 2 små gullan din er:)
  Gratulerer så mye med ny spisestue, den er jo bare så lekker... har også lyst på den:))Ble så fint med lysekronen over...
  Ha en fin-fin lørdag:)
  Klem

  SvarSlett
 3. hei;O)

  tusen takk for koselig kommentar ho meg.

  For en herlig liten prinsesse du har! skal du være hjemme lenge? jeg er hjemme med vår lille jente nå- hun er snart 5 måneder og merker jeg beg allerede å få panikk med tanke på å gå tilbake til jobb.

  klem klem

  SvarSlett
 4. Heia.
  så søt den posen va!! helt herlig, kor har du fått tak i den??
  Har du bestemt dæ for kosjen speil du ble å velge?
  Ha ei fortsatt fin helg :9
  klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com