fredag 10. april 2009

Påsketur..

Onsdagen tok vi turen inn te skjomen.. (hjemplassen min),for at storebror skulle få prøve skian litt.. med feber på både sambo å meg,ble d lite skigåing på oss.. Været var fint,å skjomen e jo bare nyydelig!:)
Jeg og ungene ble liggende i skjomen hos mamma&pappa. Sambo måtte ut,mormora hannes er veldig dårlig,å vi vet ikke kor lenge vi har ho her lenger. Så da ble det eventyrlesing på beste sitt fang,noen som alltids er stas...

Torsdagen dro Sondre,Isabella,Mamma,Pappa og æ ned til teigen. Hjemplassen til min bestefar,som jeg gjerne vil kjøpe... der lagde vi et lite bål,kokte kaffe og grilla pølsen.. så kos!! :)
Håper dere alle har hatt en fantastisk fin påske så langt,å koser dere masse!

1 kommentar:

  1. Kor koseli dokker har hadd d i Skjomen! :O) Huff, va trasi å høre at mormora tel han Tommy e pjusk, vet jo kor nært dæm har vært helt sia han Tommy va litn. Får krysse fingran førr at d går bra! Dokker får ha fortsatt go påske!! :O)

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com