søndag 24. februar 2019

Fornøyd 10 åring,mammaen derimot
.. kjenner at energien ikke har vært på topp i det siste noe som gjør at jeg ble veldig sliten etter feiringen i går. Men hva man ikke gjør for disse små som blir så glad . 

Søndagen skal tilbringes hjemme,foran tv. Storebror er i Oslo og spiller hockeykamp,så den må vi se på . 
Nyt dagen!
Klem Christina 

1 kommentar:

  1. Så fin tårta till en 10-åring. Jag och livskamraten var på tårtkallas hos vårat 24-åriga barnbarn. Det är härligt med kallas, paket, ljus, sång och hurrarop. Naturligtvis är det att träffas som är det viktigaste. jag har många kalas att se fram mot under våren - längtar.

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com