mandag 26. november 2018

Julen er startet

hos oss i lykke i mitt hjerterom ! 


En hjemmedag med sykt barn resulterte i at eskene med julepynt fikk "hjul" å gå på. Det klødde i fingrene. Så herlig å få opp disse tingene,og i ett med at snøflakene dalte ned utenfor steg julestemningen min. 


Jeg har aldri vært noe fan av lilla,så her går jeg rett på rødt. Går mye i rødt,hvitt og natur. 
Elsker blandlingen. 
Landlig jul! 


Kirken her har jeg som barndomsminne. Det er kjært i mitt hjerte. Fra jeg var lite har jeg hatt en slik kirke stående på rommet mitt. Den ga meg julestemning,å den dag i dag gjør den det.. samtidlig som den gir mine barn stemingen. 


Håper dere nyter de siste dagene i november. Tenk på om 5 dager er vi i desember. 
Er dere ferdig med julegavene ? 

Klem Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com