søndag 16. september 2018

Høstlig bukett


God søndag til dere som titter innom her .
Her i nord er høsten godt i gang. Det regner og blåser godt ute nå.
Inne kan vi tenne lys,nyte en høstlig bukett og idag har vi spist 
vafler til lunsj. Så godt å kunne kose seg litt ekstra på en søndag. 


Dagene her går i ett. På jobb er det nok å gjøre,hjemme er det nå enda mer å gjøre. Syns denne tiden på året når skoleårene starter er det så mye å være med på. Foreldremøte mm. Ikke det at jeg ikke vil ta del i det,er bare den der tiden.  Også skal man jo helst ha tid til alt det andre som må gjøres og ikke minst alt det man ønsker å få gjort. Jaja,er bare å puste litt ekstra å kastes seg ut i det. Så går det seg til. 


Idag blir det finnebiff til middag. Det syns jeg er så godt . Så det gleder jeg meg til . Ellers blir det litt husarbeid idag. Vaske noen maskiner med klær og rydde i huset litt. Skulle gjerne hatt en til søndag i uken. 
Hva gjør dere idag ? 

Håper dere nyter dagen.
Klem C


1 kommentar:

  1. Jättesöt bukett. Jag hade också gärna haft en söndag till:).
    Ha det gott
    Kram Maria

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com