mandag 25. mai 2015

[Tålmodighets] syrinebuskedufter så deilig.
Gleder meg til den blir stor & blomstrende.
Men heldigvis viser den fremgang,større og knopper på.

Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet..

God kveld alle 


6 kommentarer:

 1. Ja du kan bare glede deg
  di lukter nydelig
  og er like vakre å se på
  kos deg i din flotte hage
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Hihi...ja det var en liten tålmodighetstest.Men vet du hva....selv om vi gleder oss til alt blomstrer og blir større,er det noe med å kjenne på gleden over å glede seg,forventningene....det er en ganske god følelelse det også!!!! Og tenk da når du har det store treet,og kan tenke tilbake på dengang da (altså nå) - det er fantastisk å få være vitner til naturens underverk og jeg har en del underverk som skulle både vært innjøpt og plantet,men fysjom så kald og sur pinsehelgen var så nå spørs det om det er håp denne uken???? Gøy med hage!!!! :))))
  Tovekle m.)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker syriner! På vei til bhg er det en fantastisk lukt hele veien ned om dagen. De mørkelilla syrinene er snart på vei ut.

  Klem Kirsti

  SvarSlett
 4. Nydelig allerede nå ♡
  Og de dufter jo helt fantastisk!!

  Ha en fin fin dag:)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder♥
  Gleder meg til vi kan begynne i hagen her også♥
  Ønsker deg en fin ettermiddag♥
  Klem Mari

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com