fredag 6. mars 2015

Blåmeisen.. med en liten bildeserie av blåmeisen ønsker 
jeg dere alle en fin fredag & helg.
Selv venter jeg på nytt kamera og er veldig spent
om jeg får det idag.

Ha en vakker fredag!

Klem Christina


2 kommentarer:

  1. Takk det samme til deg God helg :-)

    SvarSlett
  2. Så fin bildeserie! En må ha tålmodighet for å få til en serie med bilder som blir fine; de sitter som regel ikke lenge i ro disse små :-) Litt nysgjerrig på hvilket kamera du går over til - har du noen gode tips om en skal anskaffe seg nytt kamera? Jeg har et Nikon D7000, men må si at jeg ikke er helt fornøyd. Føler nesten at det gamle kameraet mitt var bedre... Lurer litt på å gå over til Canon, men nå har jeg så mange objektiv til Nikon at det er vanskelig å skifte merke.
    Ha en fin kveld! - Mona

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com