lørdag 24. januar 2015

Rosa i interiøret
Håper lørdagen har vært fin med dere.
Her har akkurat barna kommet seg i seng,
mor skal slenge bena på sofaen & pleddet godt rundt meg.

God natt når den tid kommer.

Klem Christina

3 kommentarer:

 1. så fint du har det
  kos deg i din vakre heim
  rosa er lekkert
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. jeg er imponert over de flotte bilder !

  SvarSlett
 3. Hei kjære Christina og takk for veldig koselig hilsen hos meg :) Så fint å høre at flere kjenner på litt av det samme. Jeg merker også at Instragram har "overtatt" litt for bloggingen, både for egen del og andre bloggere jeg kjenner og som jeg har fulgt i flere år. En ser over hele linjen at færre legger igjen kommentarer, også hos de "store", det er nok enklerere å like/kommentere på instagram. Men som du sier, bloggingen er jo så koselig og på mange måter savner jeg den første tiden hvor det var større aktivitet her inne ;) SÅ flott at du har funnet iveren og gnisten igjen, du har et nydelig hjem og en vakker blogg, så stå på videre! Bildene dine er så fine og delikate. Takk for inspirasjonen, håper at jeg kommer sterkere tilbake jeg også :) Ønsker deg en riktig fin ny uke, kos deg! Klem Gry

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com