fredag 5. september 2014

Husmor..?!


God torsdag alle sammen! 
Da har jeg vært litt husmor idag,
baket brød,vasket & ordnet til helgen.


Er så deilig når fredagen kommer 
å man slipper å stresse med helgevasken.

Håper dere har hatt en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!
  Ingenting er som hjemmebakst:)
  For en herlig følelse det gir når man har fått gjort
  en del nyttig før helgen setter inn.
  Ha en super ettermiddag!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Au au au.Ja der traff du med kniven midt i verste såret…jeg har nemlig IKKE vært husmor på noen som helst måte i dag,men tatt lvet med ro.Satser på at jeg kan være superhusmor med Duracellkaninfart når jeg først setter i gang,og det er ganske så snart!!Det var bare så veeeldig koslig å ta livet med ro og besøke medbloggere ,hvilket har blitt lite av i det siste.Så da var det vel på tide???
  God helg,flinke husmora!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 3. Utrolig lekkert!! hva du ikke kan med kamera, innbydende og stilfullt, flotte detaljer som inspirerer.

  God helg herfra!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com