torsdag 14. august 2014

En våt torsdagGod torsdag!

Her regner det som en foss,så da føles det deilig å være inne.
Jeg prøve meg på månebilde.
Noe jeg ikke har prøvd så mye før,så da 
blir det litt prøving & feiling.
Men moro er det.Håper dere alle får en fin dag!

Klem Christina 
4 kommentarer:

 1. Du var heldig med det månebildet!! Veldig fascinerende med månen og fjellene....en skikkelig trolsk stemning! Jeg har en bror som er meget dyktig med kamera og tar bla mye månebilder, men mer av selve månen. Dette bildet her likte jeg kjempegodt!!

  God helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Synes det er nydelig :)

  God helg klem Monica

  SvarSlett
 3. Du skriver `prøver` du Christina, men skal si du lykkes, og det til gangs. De nydeligste landskapsbilder du har postet siden sist jeg var innom. En fin ferie har dere å hatt, toppers påfyll til høst og vinter.

  Ser du er rågod på stillbilder, noe jeg trenger mer øvelse i, men kan vel bli tid og mulighet for det utover høsten :-)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com