tirsdag 29. april 2014

Tirsdag


.. dagen idag har bestått av litt regn 
& noen solstråler nå og da. 

Ekornet ser ut til å bry seg fint lite om været 
& nyter utsikten.

Fin kveld jeg ønsker dere!
2 kommentarer:

  1. Hei! Før jeg glemmer det må jeg takke for et nydelig komplimet du gav meg. Du er en av de flinkere bloggerne (i mine øyne) når det kommer til forografering. Så at du ber om tips og skryter av bildene gjør meg hoppende glad :-) Jeg stiller kun inn funksjoner sekv på mitt Sony kamera, redigerer en smule i Gimp og vips :) Håper livet smiler til deg. Jeg har så liten tid at jeg nå kommenterer hos deg, sittende på toalettet ;-) Haha. Må gripe sjansen et ledig øyeblikk. Håper du får en fiin dag! Klem Monica.

    SvarSlett
  2. ekhorn er så søte, ha en riktig god 1 Mai !

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com