mandag 14. april 2014

Fototriss


Med temaet personlig hos Fototriss
Trykk på linken og du kommer inn på innlegget for å se flere flotte bidrag.
Hjertene mine!
De som gjør meg til den personen jeg er.
De som gjør meg til mammaen jeg er.
Det mest personlige jeg har.
De jeg elsker høyst!

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder av alle tre❤️
  Ønsker deg ein fin dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så fina bilder! Och naturligtvis är barnen de mest personliga

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder av dine tre :-) Og tusen takk for kommentar ang. sosiale medier. Problemet mitt var at jeg måtte, selv om jeg nesten ikke ville. Så nå er det fantastisk skjønt å legge telefonen vekk, det fungerte å fjerne programmene :) Bloggen er ingen tvang for meg, bare kos på kveldstid :) Ønsker deg ei nydelig påske med dine, og kos deg i kveld. Klem fra Monica.

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com