tirsdag 4. juni 2013

Regndråper og minstefrøkena vår

 

103-redigert015-redigert

God tirsdagsmorgen

Blomstene syns nok det var godt med litt regn,denne blomsten i forkant sier nok “bare stå bak meg du,så kan jeg ta imot dråpene dine” .  Minste jenta vår blir 1 år på torsdag den 6.juni . Jeg vet ikke helt hvor dette året har tatt veien,men at det har gått fort.. det kan jeg skrive under på. 

Ønsker dere som titter innom en fantastisk tirsdag

Gode klemmer fra meg

2 kommentarer:

 1. Så flott og herlig jente:)
  Ja tiden går jammen meg fort,bare flyr av gårde.
  Ein fantastisk dag ønskes til deg også:)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Så nydelig jenta,ein ting er sikkert at åra går fort,nesten sånt at ein vil stoppe tida litt:)nyt tida,det er jo travelt når dei er små men så skjønne dei er og bare det å sjå utviklingen deres,herlig❤

  Fine juni dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com