fredag 6. januar 2012

God fredagsmorgen ♥

Header-januar-2012
.. Oppe med lillesøster kl 0600,noen som gjorde at tiden ble brukt på photoshop på morgenkvisten. Så det ble ny header.. Si gjerne hva du syns,alltid artig å høre va mine kjære lesere mener ♥ ( du kan trykke på bilde for å få det større)
 
Nå blir det en kopp med kaffe,pleddet godt over meg & sløvings på sofaen.. Kjenner jeg trenger det ♥
 
Håper alle får en fin fredag ♥♥
 

6 kommentarer:

 1. Hei Christina :)
  Nydelig flott header og mange fine bilder her hos deg som alltid ღ ...og søte lille pusen da ღ sukk, så skjønn... Litt dårlig med kommentarer fra meg i det siste da jeg ikke er og fortsatt er dårlig, men jeg prøver å titte innom til deg og andre selv om jeg ikke får til å blogge så mye selv for tiden ღ Ønsker deg en flott helg og Godt nytt år til deg ღ Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Headeren er rett og slett vakker...
  Og godt stykke arbeid tidlig på morgenkvisten ;)
  Nyt dagen og god helg til deg og dine.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Kjemepfin header. Ønsker deg et godt nyttår.....og god helg også, klem fra Mona

  SvarSlett
 4. Kjempe fin header! Du er utrolig flink til å ta bilder og jeg har fulgt bloggen din lenge nå :)

  Høres veldig herlig ut med kaffe og sofasløving, tror jeg skal følge ditt eksempel, hehe.

  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 5. Nydelig header :-) Jeg ble inspirert til å lage en ny selv, men syns ikke den ble helt 100% da... Får prøve å ta litt bedre bilder (har stoooort forbedringspotensiale), så har jeg et bedre utgangspunkt :-)

  Ha en videre fin helg :-)

  SvarSlett
 6. Kjempe fin header, og en fantastisk fin mage :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com