torsdag 22. september 2011

Gavedryss del 3Da er vi i gang med gavedrysset del 3. Å jeg er så heldig å få gi ut en personlig almanakk til en heldig vinner. Jeg har før kjøpt disse hos http://www.personligalmanacka.se Å jeg er strålende fornøyd.

Man får velge selv hvordan den skal se ut,om man vil ha en fargerik forside eller om man vil ha bilde.
Inni får du velge hvordan sidene skal være byggd opp,om du vil ha med om det skjer noe spesielt i barnehagene til ungene,skole,jobb osv. Du kan egentlig velge fritt helt hvordan den skal se ut. Å det syns jeg er det beste,den blir helt personlig. Jeg hadde på andre siden min et personlig motto. Som hver gang jeg åpnet almanakken så jeg dette. Helt supert!
Så jeg er så glad for at jeg får gi bort en slik til en heldig lesere,for denne er virkelig fantastisk.
Du kan også velge størreslse. Liten,medium og stor er de størrelsene man kan velge

Reglene er slike :

Reglene på dette gavedrysset er litt annerledes enn de andre,her vil jeg at dere skal skrive en kommentar om hva dere:
- Liker med bloggen
- Liker mindre med bloggen
- Og om dere ønsker noe skal bli annerledes.
 Og gjerne om noen har noen ønsker om hva jeg skal bloggen om fremover. 

.. Og for de som ikke kjenner til bloggen min så veldig godt,kan bare legge igjen en koselig hilsen.

Ps. Husk at Anonyme må legge igjen mail adresse slik at jeg vet hvordan jeg får tak i dere vist dere er heldige vinnere.

Så trekker jeg en heldig vinner den 1.oktober.

Masse lykke til kjære lesere

32 kommentarer:

 1. Hei Christina:)
  Jeg liker at du blogger rett fra hjertet og at det er en så god stemning på bloggen din. Husvarme liksom og velkomment.

  Har egentlig ikke noe jeg ikke liker, men hvis det skulle være noe så synes jeg at skriften av og til er litt lyst i forhold til bakgrunnen din så kan bli vanskelig å lese :)Denne går vell på neste også, ting som kan bli annerledes;)

  Jeg liker når du blogger oppskrifter og tips til forskjellige hjemlige ting så dette kan du gjerne blogger mer om, ellers synes jeg at det du skriver om til nå er kjempe bra, og så tar du så flotte bilder:)

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  så bra en måte å gjøre det på! Kreativ! Jeg liker bloggen din pga bildene du legger ut. Måten du tar dem på, stemningen de gir når en ser dem. Jeg har samme smak interiørmessig som deg, og det har jo også litt å si for at jeg liker det jeg ser. Også det at du henvender deg til leseren i blogginnleggene dine gjør det artig å lese, og gir lyst til å legge inn kommentar. Nytt og gammelt i harmoni, vakkert.

  Jeg kommer nok til å fortsette å følge din blogg uansett, men skulle jeg være så heldig å vinne, så vil jeg veldig gjerne ha en i str medium;)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei, det er jo ikke så lenge siden jeg fant veien inn til deg, men jeg liker godt den gode stemning, koselige bilder og varierte innlegg.
  Flott premie, så krysser fingrene for vinnerlykke ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Hei,
  jeg liker allsidigheten her inne. Veldig glad i både mamma og interiør innlegg, og leser gjerne mer av det.
  kan ikke si det er noe jeg ikke liker.

  :)

  SvarSlett
 5. Jeg er gjerne med ♥ Jeg liker veldig godt de koselige innleggene og de flotte bildene dine ♥

  Jeg har ikke kommet over noe jeg ikke liker - blogger en tvers gjennom herlig og koselig!

  Ønsker deg en vakker kveld søte du!

  Klem

  SvarSlett
 6. Heisann :-D
  Jeg liker godt layouten din jeg, den gir meg lyst til å lese her inne!
  Vanskelig å skulle si hva jeg ikke liker...

  Klem Karianne

  SvarSlett
 7. Liker at det er en slik ro rundt bloggen din. Ikke noe stress liksom:)
  Syns kanskje det blir i overkant mye roser, og bilde av 'det samme' tilstadighet.
  Om jeg ønsker noe skal bli anerledes. Ja og nei. Du må jo skrive om det som faller ditt hjerte nærmest, men personlig så liker jeg godt før/etter bilder og gjør det sjøl:)
  Forstår jeg det rett at det er kun ett lodd på denne Give Awayen, eller har jeg misforstått?!
  KLemklem, Fruen i nord:)

  SvarSlett
 8. Jeg er ganske så ny her i bloggen din, men det jeg ser, det liker jeg. Inspirerende og flotte bilder, og et mangfoldig innhold av blogginnlegg...
  -gleder meg til å følge med videre (og å forhåpentligvis vinne..hihi)

  SvarSlett
 9. Eg liker bloggen din fordi den alltid inneholder ting som interresserer meg :) Du tar fantastiske bilder, og skriver utrulig godt :)
  For min del, kunne du kansje skreve mer om kamera, og gjerne gitt tips om kordan du får så gode bilder..Altså innstillinger på kamera osv ;) Men det er fordi eg er missunnelig på kor flink du er å ta bilde ;) Hehe..
  Ellers er bloggen din perfekt, og eg blir aldri lei av å lese den :)
  Kleem

  SvarSlett
 10. Hei. :)

  Jeg er ganske fersk her inne hos deg, men liker godt bloggen din av det jeg har lest. ;)
  Liker de fine bildene og at du skriver om hverdagen... :)

  Også er det jo veldig spennende med gavedryss! ;)

  Hilsen Monica (momav78@hotmail.com)

  SvarSlett
 11. Hei Christina

  Jeg gir gjerne en liten tilbakemelding om bloggen din. Jeg følger med inntil flere ganger i uka. Synes det er utrolig fint å se på bildene fra hjemmet dere har. Du er veldig flink interiørmessig må jeg få si :) Alltid hyggelig å komme inn å se at det er kommet noen nye bilder. Også blogging om hverdagslivet er fint å lese. Selv om vi ikke har så god kontakt etter skolegangen, så føler jeg at jeg likevel kjenner deg gjennom bloggen din. Fortsett med det, for det er koselig å følge med :)

  Klem fra Linda i Skjomen

  SvarSlett
 12. Snublet over bloggen din nå, og har offisiselt falt pladask! Heeeeeeelt nydelig ♥

  Stå på videre, hit kommer jeg igjen!

  Klem G

  SvarSlett
 13. Heihei!!
  Jeg har virkelig lyst på en slik almanakk. De var kjempe fine. Men må ærlig innrømme at jeg ikke har så mye kjennskap til bloggen din. Kom litt tilfeldig innom her. Men når det er sagt liker jeg virkelig det jeg ser, og sjansen er stor for at jeg tar turen innom deg igjen;)

  Krysser fingrene!!;)
  Hilsen Ingunn
  ingunn_sundseth@hotmail.com

  SvarSlett
 14. For en herlig premie!! Jeg har en selv, og er superfornøyd med den!!
  Jeg liker bloggen din godt jeg, så det er veldig vanskelig å skrive noe jeg ikke liker her inne.
  Krysser fingrene for at jeg vinner!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 15. Må snik mæ me på dennan æ, di almanakkan e jo bare såååååå fin. Syns du har en koseli blogg æ og så e du vældi flink tel å ta bilda. så kaste mæ me lamme di over som vil ha flere innlegg om foto, sjøl om æ har gådd på fotokurs så e d jo alltid nå nytt og nytti å lære. Hadde åsså blidd vældi gla om du kanskje kunne skrive litt om korsn du gjør iforhold til oppsette på bloggen, e vældi grønn på akkurat di områdan sjøl om æ har blogga i flere år nu. Så korsn endre skrifttype i innlegg, overskrifte, redigering av bilda osv. D hadde æ satt stor pris på. Men du må jo seff skrive om d som du har løst tel, e jo din blogg og den ska jo være personli. :o)

  Kos dæ masse!
  -klæm-

  SvarSlett
 16. Jeg er ny av dagen her på bloggen din, men vil gjerne være med på dette gavedrysset likevel :)

  Jeg kan ikke svare på spørsmålene, men jeg kan iallfall si at etter en rask runde gjennom noen innlegg her, vil legge meg til som følger.
  Likte bildene, og stemningen i innleggene.
  - og håper jeg kanskje får se kreativt gjenbruk, og fornying av gamle skatter :)

  SvarSlett
 17. Hei!
  Første gang jeg er innom her, så er det giwe away å greier ;)
  En slik almanack har jeg faktisk, kjøpte den etter et tips her i blogglandia i fjor! De er bare så personelig og praktisk!

  Ha ei fin helg!

  Hanne=)

  SvarSlett
 18. Hei!
  Jeg kjenner ikke bloggen din så godt, men jeg liker bildene dine veldig godt. Vi har ganske lik smak, og jeg finner mye inspirasjon her hos deg! :)
  Gleder meg til å lese bloggen din ordentlig(til nå har jeg mest sett på bildene. :)

  Klem

  SvarSlett
 19. HEi første gangen jeg titter innom deg:)
  Mange fine bilder og god stemning:)

  SvarSlett
 20. Hei
  Da jeg fant deg her så var det faktisk de flotte bildene dine som fanget meg. Og ikke minst din stil for det er maken til min. Det er koselig her synes jeg. Ikke noe jeg liker mindre. Skulle selvfølgelig leser flere innlegg fra deg pr dag, men det er vel litt mye å kreve. Men det er jo så koselig her!

  Jeg liker forandring så litt ommøblering her i bloggen i ny og ne liker jeg. Ny layout, bilderammer f.eks. Sånn litt forandring av og til, men ellers synes jeg ikke du skal gjør ting annerledes. Det er fint som det er.

  Ha en god helg til deg og dine!

  SvarSlett
 21. jeg vil gjærne være med i trekkningen.

  - liker bloggen pga stilen din, kaker og godsaker du lager, og fordi du virker som en fantastisk person. mange lekre bilder.

  - ingenting jeg IKKE liker :)

  - jeg vil gjærne se mer av husets rom. det blir mye av stua. men er dødsnysgjerrig på resten av det lekre hjemmet ditt.

  klem.

  marianneosmark@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Hei:) Utrolig mange flotte bilder og blogg du har! Første gangen jeg er innom, men kommer tilbake.. Nå har jeg lagt meg til som følger:)Gleder meg til å se mer!! Marimor

  SvarSlett
 23. Hei, hei!
  Jeg fikk øynene opp for bloggen fin først i dag, så har i grunn ikke så mye kritisk å komme til, men gleder meg heller til å lese mer av deg fremover.

  X fingrene for premie :)
  Har flere bekjente som har bestilt fra den siden.

  klem

  SvarSlett
 24. Heisann! For en fantastisk premie!

  Det er første gangen jeg er innpå bloggen din, men jeg har tittet litt innpå her. Du tar virelig flotte bilder og morsom/artig tekst ellers virker bloggen veldig oversiktlig og flott ;) blir ikke siste gangen jeg titter innom ☺. Ha en strålende uke videre ;)
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 25. I dag er første gong eg er innom bloggen din. Eg syns du har ein vakker heim, og tar fine bilder av den!
  Mvh Katrine

  Katrine_M_90@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Hei, har ikke oppdaget bloggen din før, men etter det jeg har sett, ser det riktig så koselig ut! Så jeg vil nok titte innom bloggen din heretter:)

  Veldig gøy giweaway btw:)

  SvarSlett
 27. Hei du!

  Det jeg liker med bloggen er at det er så mye fint, flotte farger og koselige innlegg.

  JEg liker veldig godt høsten, tenne levende lys og ha fyr i ovnen og skikkelig kose seg inne. Samtidig er det så mye flott ute som man kan plukke, kastanjer, nøtter, rognebær... I den forbindelse hadde det vært kjekt å se dersom du brukte noe av dette til dekorasjoner e.l. hjemme? Er ikke sikkert du pleier det!

  Ellers gleder jeg meg til å se jule-pynt innlegg dersom du skal ha det!

  Ha en super dag og høst!
  Kristine
  regefjordsjento@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Jeg er ikke så godt kjent med bloggen din, men utifra førsteinntrykket synes jeg bildene du tar er nydelige og layouten på bloggen din gjør at jeg gjerne kommer tilbake! :) Det virker som en fin og koselig blogg! :)

  SvarSlett
 29. Blir gjerne med å Give-Away!

  Nesten akkurat oppdaget bloggen din, så jeg må nok bli bedre kjent:) Besøker deg gjerne flere ganger;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 30. Hei og hå :)

  Snublet over bloggen din via en annen blogg som jeg plutselig var innom, men her hos deg ble jeg sittende og lese. For en flott blogg du har....skikkelig koselig.
  Kommer nok til å bli en fast leser jeg og legger deg i blogg lista mi hvis det er greit.
  Gleder meg til å bli bedre kjent :)

  SvarSlett
 31. Hei og god lørdag :-)

  ~♥~ Tusen takk for titten i den koselige bloggen din,med hyggelig lesing ogmange flotte bilder.
  Har lagt meg til som følger og gleder meg til å titte innom deg igjen. Ha en riktig GOD HELG!! ~♥~

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 32. Jeg fant bloggen din på Nib i dag, så er ikke den beste til å komme med uttalelser.
  Men ser fram til å kunne gjøre det på et bedre grunnlag ved en senere anledning ;) så har lagt meg til som følger.

  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com