mandag 29. august 2011

Stuen etter..

 
 
 
litt forandring i helgen! Jeg prøvde meg på litt ommøblering i helgen. Ble egentlig fornøyd! Så tror det blir stående slik en stund nå. Tvkroken har fått tilbake sine to stoler der og spisebordet er plassert rett utenfor kjøkkenet. Det passer nok best slikt! Jeg er i en rydde og kaste periode for tiden.Jeg rydder,kaster og prøver å organisere tingene bedre.
Har du noen tips til hvordan få best system ? Rop ut! Akkurat nå er det klesgarderoben som får en runde,
 
Hjemmedag i dag.. Toalettet er min beste venn idag.. Blæh!
 
Håper alle dere søte menneskene der ute har en flott mandag
Klem Christina

5 kommentarer:

 1. hei christine, har de en meget komfortabel stue hjørne! kjære hilsener fra Tyskland, Angie

  SvarSlett
 2. Hei på deg :)

  Titter bare innom deg her for å nyte flotte bilder og hyggelig stemning :)

  Takk for titten nok en gang !

  Go uke !

  SvarSlett
 3. Det er så koselig hos deg , er innom titt og ofte;)

  Klem fra A-H

  SvarSlett
 4. Så fint:) Herlig med ommøblering, jeg vender om til stadighet jeg også. Akkurat nå er jeg ganske fornøyd, så får se hvor lenge det varer- regner med du skjønner hva jeg mener :))
  Flotte bilder du tar!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Så fint det var hos deg, jeg synes ommøbleringen ser ut til å ha vært veldig vellykket. Her har det vært en ordentlig ryddehelg i heimen. Både vaskerom, kjøleskap og noen hyller er ryddet og MYE er kastet. Jeg har blitt flinkere til å kaste med årene så her blir mye borte. Jeg kan tenke meg garderoben ble pen og ryddig etter at du tok den i går :-)

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com