søndag 28. august 2011

Høstsøndag

 
 
 
der tankene vandre til hvor heldig man egentlig er. Man har en kjæresten som alltid hjelper til å gjør så godt han kan. To herlige gull som er friske,fornøyde og snille å en familie som bestandig er her for oss. Hva mer kan en tenke seg?
Vi er heldige! Selvom tåken henger rett over havet,regndråpene siler ned er livet til vanlig en solstråle som alltid lyser opp.
 
I disse tider funderer vi litt om livet,funderer hvor vi er og hvor vi vil være om ca 5 år. Mye snakker vi om,mye flirer vi om og gleder oss til.. !
Livet er godt og vi gleder oss til hver dag sammen
 
Håper livet smiler til deg også
Klem og kos
 
Psssst.. Tusen takk for så fine tilbakemeldinger på den nye headeren min! Det gleder mitt hjerte
 

3 kommentarer:

 1. Jeg beundrer bildene dine, du er flink fotograf! Kjempefin header :-)
  Unner deg lykken :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
 2. Så koselig innlegg !
  Livet smiler til oss også - og vi er takknemlige for det <3

  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem Birgit

  SvarSlett
 3. Så nydelig stemningsbilde du viser:) Her er det skarpt høstvær, med sol og masse vind. De siste dagene har sommeren virkelig vært på hell, høstværet har vist seg mer og mer. Men jeg synes det er koselig jeg, høsten er min favoritt-årstid:)

  klem Jennifer

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com