onsdag 1. juni 2011

Deilige onsdag ❤

 
 
Endelig kom sola hit her nord,ihvertfall for en dag. Som dere kan se på bladene har det vært litt mer regn enn det vi egentlig tåler. Kjedelig,men slik er jo her nord i denne vår/sommer tiden. Håper snart sommeren på ordentlig kommer hit.
 
onsdagens-sysler01.juni-2
 
Men blomstene på disse har ihvertfall blomstret så det hyler etter,og det er jo et godt tegn. Livet for tiden blomstrer jo egentlig,å både jeg og resten av mine kjære går inn i en spennende tid nå. Disse tider er stressete tider,med avsluttninger,møter,ferier osv. Men akkurat nå gleder vi oss bare til ferien som vi skal på. Hele 40 dager igjen ❤
 
onsdagenssysler-01.juni-3
 
Dette nederste bilde her er tatt utenfor her,ved siden av huset. Det er kommet opp en plante her,jeg ikke helt vet hva er. Er det noen utav dere der ute som kan fortelle meg litt om den,evt om det kommer noe blomster på den? Er litt spent,iforhold til om at den kanskje må bytte plass.
 
Nå er det langhelg,å vi skal kose oss veldig masse sammen. Krysser fingrene og håper på sol og sommervær.
 
Ta vare på hverandre,man vet aldri hva morgendagen bringer

2 kommentarer:

  1. God kveld Christina! Det som gror ute i din hage er herlige Akeleier og ja de kommer med blomster. Det er en meget villig staude som sprer seg og det artige er at man ikke vet hvilken farge neste plante får på sine blomster. Jeg har bilde av slike i mitt blogginnlegg "Velkommen til en liten hagevandring..." Ha en deilig langhelg og jeg krysser fingre for at finværet fortsetter også hos dere der nordpå!

    Klem Tone

    SvarSlett
  2. Jeg finner henne veldig vakre blomster og dekorasjoner! Hilsen fra Tyskland av Angie

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com