søndag 29. mai 2011

Snart ny uke.. ❤

 
søndag-29mai-2
 
og slutten på denne helgen nærmer seg. Søndagen har vært fin den,solskinn og deilig temp. Nå på kvelden kom det noen regndråper,men fortsatt fin temp. Deilig å tenke på at vi snart er i juni.. Sommeren er virkelig her snart ❤
 
søndag-29mai-3søndag-29mai-4
 
Jeg har tatt fatt på loftetasjen vår. Der vi har 3 soverom,stående kleskap og en liten loftsgang. Ting skal ryddes og ordnes der. Men tiden blir det nok ark der oppe,å vi vil få en større loftstue. Det ryddes i sengklær,barneklær og andre ting. Ting skal hives og ting skal ryddes bort. Godt er det når man er ferdig. Det føles så lett og ryddig da.
 
Barna sover søtt og mannen er ute og skrur på motorsykkelen. Jeg skal ta meg en velfortjent bloggrunde og kose meg litt i sofakroken. I morgen er en ny dag og en ny arbeidsdag. Det skal bli veldig godt etter ei hel uke hjemme.
 
Ønsker alle som titter innom en flott ny “kort” uke

5 kommentarer:

 1. Jeg må si jeg elsker bildene du tar :-)

  SvarSlett
 2. Nyyydelide bilder!! Ønsker deg en strålende uke. Klem

  SvarSlett
 3. Igjen, herlige bilder fra et koselig og fint hjem ♥

  Godt å få ryddet og kastet litt, ja ihvertfall her. Utrolig hvor mye som kan samles på en plass.

  Ha ei fin uke ♥

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder, Christina. Kjekt å få ryddet og ordnet litt.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder ♥
  Herlig den tallerkenhyllen din altså;)

  Ønsker deg og dine en herlig ny, kort uke, hihi;))

  Klem Line

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com