søndag 22. mai 2011

Litt forandring sent søndags kveld ♡

 
 
ommøbelering-sent-søndag2
 
God kveld
Kjedet meg litt i kveld,ungene var lagt og mannen ute. Så hva gjør man da? Jo,man ommøbelerer litt..
Jeg blir ofte fort lei av å ha tingene på samme plass hele tiden,så jeg forandrer titt og ofte..
Noen som er lik meg der?
 
Mye som skjer her hjemme nå,vi har kommet frem til hvilken planløsning vi skal ha i hele huset,så nå er det full fart fremover mot målet. Endelig skal jeg få en søt liten tv,istedefor 50” i stuen.. Gleder meg! Sånn blir det når vi får ordnet med tvstue.
 
Klem til deg fra meg
 

3 kommentarer:

 1. Hei

  Ja det er gøy og ommøblere:) Forandring fryder. Jeg er nokk som deg som trenger forandring rundt meg og da er det ofte at ting får ny plass:):)

  Ha en flott uke:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Ommøblering er en "must" her i gården og. Blir for lei, så da er det jo fint å flytte på ting så blir alt i sin skjønneste orden :) Trenger ikke være den største forandringen. Kan faktisk være nok å flytte på noen planter.

  Tvstue hadde vært noe. Jeg har endelig fått lov til å pakke ned playstation som ligger og slenger og ingen bruker den. Ledninger, dvd'er,høytalere og andre duppeditter hadde jo vært kjekt og stuet bort! Men men...da blir vel mannen hoppende gal.

  Ha en finfin mandag ♥

  SvarSlett
 3. Moro med ommøblering, fint har du iallefall fått det!

  God bedring til barna.

  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com