mandag 25. april 2011

Tusen ♡-lig takk for alle de koselige..

2.påskedag2
2.påskedag3

..kommentarer og hilsener dere legger igjen til meg her ♡

Det er endel av dere som spør om bildene jeg tar,om jeg har gått på fotokurs osv..
Vel,frem til nå er alt selvlært. Jeg har lest manualen som fulgte med kamera,leitet på nett etter gode triks og bare prøvd meg frem.. Når jeg skal ta bilder av noe,tar jeg maange bilder. For utav alle de mange bildene jeg tar blir det noen som blir gode. Jeg har lest meg fram til hvordan innstillningene på kamera bør være,å jeg bruker ikke autoknappen lenger.  Man må tørre å prøve,å feile.. noen bilder blir dårlig,ute av fokus osv,slik er det for alle.. Men jo mer man prøver,jo bedre blir man. Jeg elsker å ta bilder,er noe artigste jeg vet.
… ser nok ut som en turist hvor enn jeg går.. for kameraet er med ♡
Men nå i mai er det 2 stykker som skal holde fotokurs her i byen,å jeg vurderer sterkt å melde meg på! Har kjempe lyst,å det hadde vært utrolig gøy å lært enda mer.

Har du gått på fotokurs,og vil anbefalle det vidre?
Kjempe koselig at mange skrev sine erfaringer med tyrkia og sydenreiser,men har et lite spørsmål vi lurer på.. Mannen og meg skal jo ha med storebror og lillesøster.. Det er varmt å vi vil trenge mye drikke og kalde is å spise.. Tror dere det lønner seg for oss å ta all inclusive med i pakken?? Noen som har hatt det,å kan anbefalle det eller ikke??.. Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger på det ♡

Nå skal vi snart hive oss i bilen for å kjøre til beste & mormor. Ungene har planleggingsdag i morgen,å får gleden av å sove hos dem.. De elsker å være der ♡

God 2.påskedag alle sammen! ♡
… ps. Et stort velkommen til nye følgere,er SÅ koselig å se at flere vil følge bloggen min! Det varmer ♡ mitt!!


3 kommentarer:

 1. Du tar nydelige bilder, det er helt sikkert ♥ Og jeg er nok en av de som var helt sikker på at dette var mer enn selvlært;))
  Du er FLINK!
  Jeg har og veldig lyst til og melde meg på fotokurs, håper det kommer slik her jeg bor og;))

  Ha en finfin siste påskedag!

  Klem line

  SvarSlett
 2. Rægne me de e di to samme som holdt fotokurs da æ gikk, Kalle og Daniel trur æ d va dæm hete. Kan anbefale kurse dæmmes, va vældi førnøyd alle fra jobb hos oss som va me og dæm e vældi flink! :o)

  SvarSlett
 3. Fine bilder du tar ♥ Skulle gjerne lært litt mer sjøl, kjøpte kamera rett etter jul og med to små i hus kan man ikke rekke alt. Får ta det litt etter litt. Lærer stadig noe nytt :)
  Håper du har hatt en fin påske!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com