onsdag 27. april 2011

April ♡

 
 
Sykdom
Solskinn
Kjærlighet
Lek sammen med gode venner
Romantisk middag
Påske
 
En liten oppsummering av måneden som snart er over. Egentlig en fin måned,der vi har fått smakt på våren og solskinn. Deilig! tilbringt tid sammen med gode venner og herlig familie. Feiret påske & hatt besøk av påskeharen har vi å.
 
Jeg avslutter uheldigvis denne måneden med en kraftig omgangssyke. Jeg har nesten ikke spist noe på over et døgn,alt kommer opp igjen..Matlysten er ikke her og kvalm som fy. Har virkelig fått kjent på hvordan en virkelig omgangssyke er. Håper ettermiddagen ordner dette,slik at jeg får dra på jobb i morgen. Jeg har absolutt ikke tid til dette.
 
Ha en nydelig onsdag alle sammen! ♡

6 kommentarer:

 1. Hørtes ut som du har hatt en nydelig april, men omgangssyken hørtes ikke noe særlig ut:( La det ta den tiden det trenger og plei kroppen, så får jobb være jobb så lenge:)

  Herlig kollasj av bilder:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Flotte bilder du har satt sammen for april. Fin skrift også. God bedring!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg riktig god bedring :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
 4. Koselige april-bilder:)
  Masse god bedring! Håper formen snart blir bra.

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 5. Flotte bilder!
  Høres ut som en måned som kunne vært heeeelt perfekt! Men så kom denne dumme omgangssyken, huff!

  God bedring!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Hei! Så hyggelig at du la igjen noen spor hos meg! For en fin blogg du har, og veldig flotte bilder! :) Jeg bruker photoscape for å lage rammer til bildene mine, et veldig enkelt program å bruke.

  Ønsker deg en fin dag, og god bedring! :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com