torsdag 17. mars 2011

Tulipanene gjorde torsdagen..♡

 
tulipaner-på-en-torsdag2
tulipaner-på-en-torsdag3
 
.. fargerik
 
God kveld kjære alle sammen! ♡ Først vil jeg takke for alle koselige spor dere legger igjen her hos meg. Det varmer godt ♡ Også vil jeg ønske alle nye følgere velkommen .. det er så artig å se nye fjes som også tar turen innom. Håper dere liker dere her hos meg♡
Dagen har gått i ett her,lillesøster ble hentet i barnehagen av meg,mens storebror tok turen til en kompis i bursdagsselskap. Vi i Narvik er jo så heldig å fått Coop Obs hit,de hadde åpningsdagen idag. Så vi måtte ta turen innom der,mens vi ventet på at storebror skulle bli hentet Kjøpte noe blomster,de var jo så billige der, noen klær til meg.. ( må ha uteklær i den nye jobben),og smågodt for 4.90 kr. Da går det ann,så gjett om vi skal kose oss i helgen ♡
Nå skal jeg sette meg ned & skrive lister,når vi begge blir i fulljobb må man ha ting planlagt,rutiner i orden,osv.
 
Ønsker alle som er innom en nydelig kveld ♡
- Nyt den!
 

6 kommentarer:

 1. Herlige blomster :) Tulipaner gir så god vårfølelse :)

  SvarSlett
 2. Nyyydelig tulipaner.... og flott blogg må jeg si atter en gang!! en fryd å titte innom deg.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei

  Så flott vår stemning du har inne:) Tulipaner er alltid nydelig:)

  Siden vi er midt i oppussing og på flyttefot er alle vaser pakket ned og jeg savner virkelig litt blomster. Så da er det jo hyggelig å titte inn til deg.

  Klem

  SvarSlett
 4. Tulipaner gir gleder i hverdagen!godt å få inn litt farger i huset nå som det går mot vår ♥
  Vi våkna opp til snøvær i dag, så vårstemningen kommer og går.

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Å lille tulipaner er så nydelig :) deilig når sola skinner inn sånn og de bare lyser opp :)

  Ha en fin helg, Klem Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder!! ;) Som alltid!

  en liten Award til deg inne hos meg!

  Klem og God Helg!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com