onsdag 23. mars 2011

Rosa lille lørdag ♡

rosa-lille-lørdag1


Bare innom en snartur før sengen roper! Gullene har vi kjørt til skjomen til foreldrene mine. De hadde fått en så stygg hoste,og hadde ikke lyst å ha de i bhg da. Så de skal kose seg der inne til fredagen. Så stille her uten de,men vet de har det supert der inne. Atter en dag er over,og i morgen strarter en ny og LANG dag. Personalmøte etter jobb i morgen,så dagen i morgen blir nok å kjennes. 
Nå skal jeg spise litt kvelds,så skal jeg krype under dyna.. Trøtt som en dupp!

Ha en god kveld kjære venner ♡

2 kommentarer:

 1. Natti natt!
  Her pisker regnet på rutene og det blåser som bare det!
  Skal bli deilig å krype under dyna ja!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder. Utrolig delikate farger:)) Ha en fin dag:)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com