lørdag 26. mars 2011

Lørdag ♡

 
savn-på-en-lørdag2
savn-på-en-lørdag3
 
God lørdag kjære lesere ♡
 
.. * puster rolig og lar roen senke seg ned *.. Tiden flyr om dagene,og jeg føler ikke at tiden strekker til noe. Men er vel kanskje slik det blir. I går startet VU ( Vinterfestuken) her i byen,og hele byen er i fyr og flamme. Er så mye gøy som skjer og så mye man kan være med på. I går gikk turen til Nordkraft Arena. Der postgirobygget hold konserten. Det var knall! Kjempe gøy & uten tvil et band jeg vil dra flere ganger på. Idag er det madcon. Bill har vært utsolgt lenge,å jeg tipper det blir bra liv der inne! Uken som gikk har gått i rekordfart,å jeg føler jeg kommer meg inn mer og mer i rutinene på jobb også. Så kanskje ukene fremover blir litt roligere. Gullene ble syke på onsdagen,så de var hos mine foreldre. I går kom de hjem en snartur for så å dra til de andre besteforeldrene i dag siden jeg og mannen skal på konserten. Men nå kjenner jeg at savnet etter å ha de sammen meg er stort. Så i morgen skal de hjem,å da blir det lenge til de skal bort igjen.
Ser frem til i morgen! Nå skal det gjøres litt husarbeid,før vi skal ordne oss og starte feiringen av dag 2 i vinterfestuken.
 
Ønsker alle sammen en nydelig lørdag!
- Klem til dere fra meg!

3 kommentarer:

 1. De påske-eggene der er magiske! Ikke sikker på om jeg har vært her og skrevet det før (?), men: bli med på blogglotteri hos oss, 'Øy-søker-barnefamilier'.

  SvarSlett
 2. Hei.
  Har en award til deg hos meg.
  Ha en fin Lørdag :-)
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
 3. Heisann! Kan trøste deg med at man senker skuldrene litt etter at man har kommet inn i rutinene igjen etter at man har startet på jobb. Men kjenner meg igjen i det du skriver, men husk å nyte tiden mens barna er små, trenger ikke bli noe roligere etterhvert som de blir eldre ;) God bedring og forresten så er konsert med postgirobygget så absolutt å anbefale ja! Ha en fin uke

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com