tirsdag 15. mars 2011

Green gate pynter opp kjøkkenvinduet mitt ♡

 
green-gate-i-kjøkkenvinduet2
fin-kveldshimmel
 
Jeg har ikke ♡ til å gjemme green gate koppene i et skap. Jeg syns de er så fine i seg selv og pynter opp så mye rundt seg. Spesielt nå når våren er i annmarsj. Jeg var så heldig å fikk så mye fine nye green gate ting i bursdagsgave,og når jeg neste gang drar til byen skal jeg kjøpe noen flere.  Jeg blir ikke mett å se på disse.
 
I kveld var det en nydelig himmel utenfor huset,måtte bare ta et bilde og dele det med dere. Det er virkelig herlige farger som gir meg en ro og en deilig følelse av at våren og sommeren kommer krypende.. sakte men sikkert.. Det er deilig det ♡
 
Nå er det litt kos i sofaen med gullene mine før de skal i seng. Så er det tvkveld på meg,mens mannen er borte for kvelden.
 
Nyt kvelden,kjære venner

5 kommentarer:

 1. Nå har jeg vært lenge inne på bloggen din. Kosa meg med de flotte interiørbildene dine. Så lekkert i stua hos deg. Likte veldig godt det blå heklateppet. Nydelig! Flotte bilder også i dette innlegget. Skålene fra GG er praktfulle. :)) Har noen stående på kjøkkenbenken.

  Herlig lys nå om dagen, og leeenge lyst. :)

  SvarSlett
 2. Vårlig og lekkert.. Både for øye og sinn! hih!Ii! klem

  SvarSlett
 3. Green Gate er nydelig! De er ikke laget for å bare stå inni et skap, de må vises frem:) Så nå som jeg har fått mine første ting fra GG gleder jeg meg bare til å få opp vegghyller på kjøkkenet, slik at de får komme til sin rett:)

  klem klem

  SvarSlett
 4. Heisann, og takk for koselig hilsen :)
  Greengate har så mange søte mønstere. Jeg er enig med deg, det er nesten litt synd å gjemme det bort i skapene :)
  Så vakker kveldshimmel, koselig å se på solnedgangen og nyte fargespillet.

  SvarSlett
 5. Må si det samme for deg, Greengate er til for å vises, ikke gjemmes i skap :)
  Håper du hadde en super tvkveld!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com