søndag 21. november 2010

Vinnerene av…♥

..give awayen er trukket..♥

Jeg brukte random.org for å trekke vinnerene denne gangen. Det var hele 115 stykker som hadde meldt seg på,det er så artig at så mange vil feire bloggen min! ♥

Vel,da hiver jeg meg i trekkingen,å vinnerene er :

1.premien som er et gave kort på 500,- fra nettbutikken Frk.doris går til.. Line som sendte med mailadresse.. (line.strandli@gmail.com) Hun hadde lodd nr 28. Gratulere!! Send meg en mail,så ordner vi med premien.

2.premien som er sminkepung fra blomingville fra nettbutikken landcharm går til..COSMOS. Hun hadde lodd nr 58. Gratulere! Send meg en mail,så ordner vi med premien.

3.premien som er et valgfritt skilt ifra nettbutikken Landromantikk går til.. Huset ved fjorden. Hun hadde lodd nr 108. Gratulere! Send meg en mail,så ordner vi med premien.

Gratulere så masse til vinnerene,å tusen takk til alle som ville være med å feire! Det har vært kjempe koselig! Om ikke lenge skal jeg sette pris på alle som følger bloggen min. Jeg håper & tror at de som følger bloggen min & som legger seg til som følger gjør det for at de ønsker det,så derfor skal jeg sette litt ekstra pris på de som ønsker å følge meg og mitt liv! ♥♥♥

Ha en fin søndagskveld vidre!

gode klemmer fra Christina2

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til de heldige vinnerene!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til de heldige vinnerene *♥*

  SvarSlett
 3. Grattis til de heldige vinnerne!!
  Senere denne uken kommer en giveaway hos meg.....følg med!!

  ha en fin ny uke :o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye til de heldige vinnerne!

  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com