søndag 21. november 2010

Siste sjanse til å.. ♥

..være med på give awayen min.. ♥

Give away hos drømmer om drømmehuset-blogg1

(Trykk på bilde for å komme til innlegget..)

God dag! ♥ Bare innom for å minne dere på om give awayen min. I kveld blir jeg å trekke tre vinnere. Det blir koselig! ♥ Jeg holder på å styre & stelle i huset. Mannen jobber med trappen,håpet er å få den ferdig iløpet av uken. Gleder meg! Har pyntet med litt rødt på kjøkkenet idag. På kjøkkenet blir det rødt til jul,det er så koselig syns nå jeg!

Ha en vidre fin dag  & Lykke til! ♥

gode klemmer fra Christina2

 

5 kommentarer:

 1. Så søt header du har laget, ordentlig julete. :) Jeg tenkte å vente til 1.adventshelga før jeg laga juleheader. Jeg er gjerne med på give-awayen din.

  Jeg har pynta med pepperkaker i dag. :)

  SvarSlett
 2. Så spennende med trekning:)
  Her blir og kjøkkenet rødt, men desverre er kjøkkenet lysegrønt... men det blir sikkert kos likevel:) Enten kjøper vi nytt kjøkken utpå nyaret, eller så maler jeg det hvitt - gleder meg:)

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Åh, så spennende. Jeg gleder meg ! :)

  SvarSlett
 4. Benytter anledningen til å ønske alle som deltar, masse lykke til! :) (rett før jeg gikk glipp av dette selv!)

  SvarSlett
 5. Har lest meg litt opp i de siste innleggene dine, og må først og fremst si at jeg synes det var vondt å høre om oldefar som er syk. Håper virkelig han får en god og rolig stund,og slipper de verste smertene. Det er ingen lett måte å ta en sånn sykdom i familien på, men det aller beste er å ta en dag av gangen. Gi han smil og latter, varme klemmer og nærvær. Sender en varm tanke til både han og dere i denne tiden. :)

  Så må jeg jo si at ommøbleringen var vellykket, og at det er hyggelig å se hvordan du er i ferd med å julepynte. Holder litt hardt på datoen selv i år, men skjønner du jukser litt når dere er borte i helgen. Da er det jo så kos å komme tilbake til stemningen igjen etterpå. :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com