onsdag 24. november 2010

Litt mer jul i stuen.. ♥

                                               God onsdagskveld! ♥
nisser på kisten2
 
ny pute i sofaen1lille nissemora mi2
Nye puter er kommet i sofaen. Kjøpte 2 slike på bohus i går når jeg var innom. Syns de var fin,med rød & beige. Ikke for julete,men nok julete for meg. Så har du lille-nissemora mi,som har fått seg ny nissekjole. Hun danser & koser seg til julemusikk som spiller i bakgrunn,lurer på hvordan det blir nå når nattdrakten skal på.. hihi.. Herlige nissejenta mi ♥♥ Jeg styrer & steller her hjemme,å idag kom det fram noen nye nisser som fikk sitte på kisten. Siden vi skal bort i helgen velger jeg å pyntet litt nå. Det skal også få stå et juletre ilamme nissene på kisten,men det må jeg bare få saget ned først.
Pssst..Ville bare minne dere på om førjulsgavene jeg trekker,hver søndag fram mot julaften vil jeg trekke en heldig følger som får tilsendt hjem en gave fra meg. Er du ikke følger? Bli det gjerne,men bli det for at du ønsker det. Kommenter gjerne i innlegget HER hvorfor du ønsker å følge bloggen min. Så er selvfølgelig du også med i trekningen av premiene.
    
    Håper dere har hatt en strålende onsdag! ♥♥
                      gode klemmer fra Christina2

8 kommentarer:

 1. Åh, søte nissejenta :)
  Og flotte juleputer. passer godt inn. Jeg er følger fra før, og krysser selvfølgelig fingrene for at jeg er en av de heldige framover.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 2. Søt nissejente du har, nå ble jeg minnet på at jeg må sjekke om kjolen til nissejenta fra i fjor fortsatt passer...kjøpte den litt stor men man vet jo aldri. Så fin den lykten med stjerna på er, hvor kommer den fra? *♥*

  SvarSlett
 3. Så koselig! Å barn i nisseklær er til å smelte av.... :) Deilig med julesteming inne hos deg!
  Stor klem
  helene

  SvarSlett
 4. Så skjønn nissejente ♥ Finnes jo ikke koseligere enn små nissebarn:))
  Herlige puter og søte smånisser!
  Kos med pynten som begynner og komme snikende:)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Skjønne nisse barn,både store og små!
  Flott julepute!
  Ha en knallfin dag!
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 6. Så flotte juleputer fra Bohus! Kunne tenkt meg den i rødt. :) Flotte bilder du viser. Du har fått det veldig fint i stua.

  Serviset mitt kjøpte jeg for et par år siden hos Skeidar. Merket er Modern House. Jeg så de hadde det i fjor også, så det kan hende de har det fortsatt.

  SvarSlett
 7. Kjempe fine pute, akkuratt passe julete.

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com