mandag 22. november 2010

Litt juledetaljer fra..

.. drømmehuset ♥

litt detalje bilder1

litt detalje bilder2

litt detalje bilder3litt detalje bilder4

God mandag alle sammen! ♥ Tenkte å vise dere noen juledetaljer fra kjøkkenet & stuen som allerede er kommet opp. De røde detaljene er fra kjøkkent. Der blir det ikke jul,før det er kommet noen røde innslag. Er ikke mange juledetaljer som er kommet opp,men noen er det nå. Syns det er så koselig,å gleder meg bare mer & mer for hver dag som går. Er det en tid det er noe magisk med,så er det julen! Lillesøster er hjemme idag,hun er litt pjusk. Så vi sitter å ser på jul i mummidalen.. Så koselig ♥ Tror nesten jeg må finne fram advensstakene & stjernen snart. Er jo ikke mange dager for de skal opp,å jeg kommer nok til å være litt før andre.. (som vanlig,hihi).. ♥

Nå skal lillesøster snart sove sin formiddagslur,å da skal mammaen vaske litt & ordne litt her hjemme.å utnytte tiden når de sover..  Hva er dine planer for mandagen da?

Ønsker alle som titter innom en kjempe fin mandag ♥ Kos dere ♥

gode klemmer fra Christina2

3 kommentarer:

 1. Koselige detaljer. Jeg prøver fortvilt å holde meg til søndag, men spørs om jeg klarer!

  SvarSlett
 2. Koseleg med litt raude juledetalja hos deg☺
  Eg syns det er tidleg å pynte so eg venta til 1 søndag i advent☺ Eg bruke ha lilla fram til lille juleafta, då kjem raudfargen inn☺ Men for første gang skal eg ha julegardiner på kjøkkenet so kanskje det blir litt raudt i adventstida der☺

  Eg er sjuk so eg tilbringer mandagen på sofaen... :(
  Nyt dagen☺

  Klem M♥

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com