tirsdag 16. november 2010

Julens farger i..

drømmehuset 2010 ♥

julens farger1julens farger2

Det nærmere seg julen med stormskritt,å jeg har tenkt på hvordan farger jeg vil skal domninere drømmehuset når det skal pyntes. Før i tiden har nok rød vært den mest dominerende farger i huset. Rød kommer alltid til å være med,men i år vil nok basisfargen være hvit. Sølv & sink vil også være en del av julepynten i år. Syns det er fine farger jeg.

julens farger3

Det bobler over i hodet av ideer & meninger om hvordan julen2010 skal være. Det er alt fra sytråer,stoff,pynt,mat,osv.. Det er så mye som skal tenkes på,å som skal gjøres.. Men jeg regner med at jeg kommer i mål en gang.. forhåpentligvis før julen ankommer for fult..

julens farger4julens farger5

Kjøpte meg noen fine julekuler på skeidar i går,syns de var så fine at jeg bare måtte ha.. Kan godt hende jeg må å kjøpe flere.. Ble med meg 3 stykker hjem,de hadde 3 forsjellige størrelser. De gjør seg nok sammen med hvit på juletreet også. Hvilken farger blir du å bruke i julen2010?

Ha en super tirsdag vidre ♥

klem Christina1

 

14 kommentarer:

 1. Koslige bilder du viser i dag!:o)

  Her blir det nok litt de samme julefargene som hos deg, men rødt og hvitt vil nok dominere:o)
  Gleder meg så innmari til å ta frem julepynteskene!!:o)

  Ha en fin tirsdag!:o)

  SvarSlett
 2. Jeg skal gå for hvitt, rødt og gull i år :)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder du viser!
  Jeg skal ha rød jul i år! Den lit duse rødfargen.... I fjor var det sølv, grått og hvit, men jentene savnet den "rødejulen" litt, og det vil vi jo ikke ha noe av! Så i år blir det rød jul i heimen! ;) Gulvet er hvitta furu, fra Pergo ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Koselige bilder du viser.
  Jeg blir nok å gå for en god del lin i jula, med en del innslag av rødt.
  :) Susanne

  SvarSlett
 5. Koselige bilder:)

  Vi bruker rødt og sølv:)...men plutselig sniker det seg med ett eller annet nytt også:)

  Men du jeg har et lite spm jeg;)...hvordan får du lastet ned photoshop? Å sånn snø??
  Jeg er helt grønn på data...så jeg må ha det inn med tskje:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 6. Tusen takk :)
  Du har det nu bra koseli :D
  vet du det speilet va Stein på tur å kaste... E ett som han har hatt i mange år, som lå nedpakka hjemme hos foreldran :D
  Så dessverre e det ikke nå æ har kjøpt nu..

  Har spurt guttan her å om vi ska kjøre litt mer hvitt i jula, men fikk ett blankt nei :P hehe...

  Kos dæ

  klæm

  SvarSlett
 7. Lekkert!

  Sølv - nypusset gammelt sølv er favoritten, fattigmannssølv, krystall, brunt og hvitt er mine favoritter. Med barn i hus har jeg jenket meg og det er også kommet nisser og rødt i hus.. Og noe blått - men prøver å separer det i soner/rom..

  Gleder meg såååå...

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Fine og litt juletebilder. Jeg er veldig glad i det tradisjonelle røde til jul og har klart å samle opp den del rød og nissete julepynt, men synes det blir vakkert med hvitt til jul nå. Så tror det blir hvit til jul med rødt. Klarer ikke helt å bestemme meg.

  SvarSlett
 9. Deilig å se at det er flere som gleder seg og har planer til jul!! :D
  Hos meg skal julefargene bli rød, grønn og brun.
  Gleder meg til å ta opp litt 1 des.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder du viser!
  Jeg hadde hvit og sølvjul i fjor, men vi savnet det rød litt... Så i år blir det rødt også! Hvitt, sølv og rødt blir bra:) Pynter litt hver dag jeg nå tjihi...

  SvarSlett
 11. Nydelige, delikate og lekre bilder hos deg som vanlig:)
  Her blir det nok rødt, sølv, zink og naturmaterialer som kommer til og dominere:)
  Syns det er mange herlige julestiler rundtomkring, men hvis jeg hadde fjernet de røde nissene og den røde juletrepynten tror jeg det hadde blitt skuffede barn (og mann...) her gitt... så må nok bare fortsette med det vi har begynt på:)

  Men fint og koselig, det blir det nok lell, selv om jeg i grunn kunne styrt meg for alle disse nissene vi har fått av svigermor oppigjennom årene, tjihi ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder!♥
  Jeg gleder meg til å begynne å pynte!!;)
  Her i huset vil det være rødt, grønt, sølv, zink og natur♥

  Takk for koselig hilsen hos meg ,)
  Håper du finner den ;))
  Nyt kvelden♥
  Klem klem Anki

  SvarSlett
 13. Du har alltid så fine og inspirerende bilder ♥
  I år blir det minimalt med pynt her siden ungene skal feire med sine respektive fedre, og jeg selv drar til min far :) -men det blir nok noen engler og hjerter i hvitt og sølv, og litt lin må jeg ha, kanskje et hint av rødt også for jeg kjøpte noen linputetrekk med blondekant og teksten "gledelig jul" brodert på i rødt *♥*

  SvarSlett
 14. Ikke så mye rødt her i Livets hage,til mannens fortvilelse,hi,hi!!
  Natur,hvitt sink og kanskje litt isblått,eller
  Støvet rosa?
  Me får se!!
  Store klem fra Sol!
  Du hadde pyntet så fint på bildene!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com