mandag 11. oktober 2010

Noen nytt & gammelt på bordet.. ♥

ny duk hjem1 ny duk hjem

God kveld alle sammen! ♥

Jeg er heldig som har ei så kjekk “svigermor” som kommer å gir meg slike ting som tilhørte hennes mamma & pappa,men som hun ikke vil ha. Jeg syns denne duken var nydelig jeg,å jeg takket ja når hun spurte om jeg ønsket å ta den med meg hjem.  Nydelig! Fatet som står på bordet tilhørte også mormor. Nydelig fat,men “merker” som viser at det er godt brukt.

Her har sneen dalet ned i ettermiddag/kveld,å den har lagt seg litt på bakken. Graderstokken er kommet under 0,å man kjenner virkelig at vinteren starter å sette sine spor her. Men da gleder jeg meg bare enda mer til jul.. ♥

Nå er det sofakroken & pledde som gjelder.. Ønsker alle som er innom en super mandagskveld vidre,bonderomantikk står på skjermen.. ♥♥

klem Christina1

10 kommentarer:

 1. Koseleg♥

  Her er det jakten på kjærligheten og etterpå Ungkarskvinnen...skikkeleg kjærlighetskveld på tv☺

  Kos deg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så lekkert det var, nydelig duk og pynt! :)

  SvarSlett
 3. Nydelig var duken ♥ Og pynten som står oppå og, helt herlig:)

  Kos deg i sofakroken:)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så utrolig nydelig duk. Du er heldig du!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Hei, så fin blogg du har! Takk for hilsen inne hos meg. Linker deg jeg, og titter innom igjen! :-) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Hei
  Så nydelig duk har fått.
  Kjempefint sølvfat også. trivelig med ting som det ligger historie bak,synes jeg.

  Uff,snø det er tidlig,men håper den ikke blir liggende.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei hei,

  Det var en veldig fin duk.

  :)

  SvarSlett
 8. For en vakker gammel duk du har fått! Slike er så utrolig artig å ha, de pynter opp ethvert bord og oser av historie. Ligger nok mange duker og annet gammelt i skuffer og skap bortover som absolutt burde frem i lyset!

  Ønsker deg og dine en deilig dag!

  Morgenklem fra "nissemor" på "Østlandet" :-)

  SvarSlett
 9. Virkelig vakkert! Likte godt duke:) Så koselig med ting som går i arv, gir en ekstra sjel i heimen.

  Ha en fin dag!

  Klem Marianne

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com