fredag 1. oktober 2010

En nydelig høst-fredag jeg ønsker dere.. ♥

nydelig høstfredag-blogg

En herlig fredag har startet,å den startet med et helt herlig høstvær. Var litt sent ute i går,å det var den klare stjernehimmelen.. Så nydelig!

Sitter i sofaen å nyter fredagen med pleddet over meg. Ute er det bare 1 pluss grader,så man kjenner godt at det er høst & ikke minst at det går mot vinter. Var sammen med jentene i går. Det var kjempe trivelig. Skravlet i ett kjør kan vi,å jeg gleder meg allerede til neste symøte.

Storebror skal til beste & mormor i helgen. Så jeg,kjæresten & lillesøster skal kose oss hjemme.. Vidre oppussing & maling.. Blir bra når det blir ferdig!

Hva er dine planer for helgen da?

Håper dagen blir super for alle dere herlige mennesker der ute! ♥

klem Christina1

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Tusen takk for støtten mtp vinduene mine!

  Så bra at ingen er enig med gubben min (og, ja. Han har fått høre det gjentatte ganger siden i går kveld ;) ) Jeg kommer til å gråte blod (!) om han røsker ut de vakre, gamle vinduene. De har bare så mye sjel, og må være der de er. Skal lese meg opp på restaurering av vinduer i løpet av vinteren, så skal han jaggu få se at de er noe å berge.
  "Vi kommer te å frys i hjæl," si han. Men trur han har glemt at det faktisk har BODD folk i huset - mange kalde vintre - og ikke har jeg hørt om noen av mine forfedre som frøs i hjel på Mattisheimen ... ;-)

  Ha ei trivelig helg, du og. Forhåpentligvis skal min nytes på Mattisheimen, men nå kom akkurat minstetuppa hjem fra skolen og var kvalm og pusk .... så vi får se ...

  -Renate-

  SvarSlett
 2. Kjempefint innlegg, Christina! Nydelige bilder:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei. Vi skal trene kl 17 i dag! Så du vet! :-) hiv dæ me. Si fra om æ hente dæ en dag og du ikke kommer dæ dit. Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com