mandag 18. oktober 2010

Detalje i stuen..♥

Detalje i stuen2

Detalje i stuen3-blogg

God mandagskveld alle sammen

I min stuen er basisfargen eggehvit,det er eggehvit som er fargen på veggen. Å jeg må si meg veldig fornøyd. De fleste tingene jeg maler,maler jeg hvit. Da får jeg en kontrast på den hvite farge og fargen på veggen. Syns det er viktig med forskjellige hvite nyanser,slik at ikke ALT blir likt. Derfor har jeg også noen mørke innslag av ting i stuen. Slik som denne gamle singermaskinen. Det er utrolig fin,å jeg elsker slike gamle ting som gjerne har levd et helt liv mer enn meg. De fortelle så mye der de står å pryder stuen. Jeg vil nok etterhvert som jeg finner,å får av kjekke svigermor fylle stuen med flere ting. Å jeg har veldig lyst å male et bord i en grønn nyanse. Så får se om jeg ikke gjør det.

Hva liker du å ha i stuen som gir kontraster til resten?

ønsker alle som er innom en super kveld!

Psss.. Kjempe glad for alle bursdagshilsene. Måtte vise storebror det,å han storsmilte.. Så koselig!

klem Christina1

7 kommentarer:

 1. Har ei slik Singer eg og, syns den er veldig fin som kontrast hos meg og☺
  Eg har det meste kvitt rundt meg og, men små ting med kontrastfargar☺
  Har laga eit kontrastinnlegg for ei lita stund sia;
  http://solhaugpettersen.blogspot.com/2010/09/kontrastfargar.html

  Her er det jakten på kjærligheten☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så fin Singer! Hadde jeg hatt plass så hadde jeg nok skaffet meg en slik også ;).
  Her er det nok mere kontraster enn lyse farger igjen. Jeg har en beige farge på veggen (som jeg ikke har malt), som jeg er så-som-så fornøyd med. Men den gjør seg ganske godt til alle de brune detaljene.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Har akkurat en slik Singer, jeg og:-) Et flott og koselig innslag i stuen. Akkurat som deg så liker jeg å ha hvite vegger, og så tilsetter jeg heller litt kontraster i form av farger på puter, vimpler, tepper og duker:-)


  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 5åringen litt på etterskudd - skjønne storebror!
  Fine detaljer i stuen. Her har mannen dratt inn et sinnsykt svært maleri som tar en hel vegg fra gulv til tak og dermed så holder det i massevis... de lilla putene mine passet plutselig veldig dårlig.. *smiler* Jeg begynner å venne meg til det - men var jo et sjokk.
  Ha en fin kveld!
  Kjersti

  SvarSlett
 5. Ja, du har all grunn til å være fornøyd med stua di! Ser delikat og lekker ut. Flotte bilder du har tatt av den gamle symaskinen. Fikk virkelig fram de vakre detaljene i den.

  SvarSlett
 6. Fine detaljer frå stua di!:) den er så fin! :)
  Er glad i kontrastar sjølv...no om hausten med mørkare gardiner og pynteting i sink og gråntonar som eksempel! + singer symaskina mi som liknar litt på di;)
  Klem, Rakel :-)

  SvarSlett
 7. Flotte detaljer fra stuen. Syns det er flott med litt kontraster, og at ikke absolutt alt er hvitt :)
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com