fredag 22. oktober 2010

Da haster jeg vidre.. ♥

 

 Fredag-den beste dagen i uken-blogg

God fredagsmorgen alle sammen! ♥

Bare innom en liten tur før turen går til byen. Først passe tantegullet,så handle inn alt som skal til helgen. Så hjem å bake.. Bløtekake,kiwikake,muffins & rundstykker. Så er det pyntingen til i morgen som må ordnes. Så må jeg ordne alt som skal være i barnebursdagen på mandagen også.. Og siden vi skal ha tema pirater,så er det endel og ordne. Må jo ha ekte piratmat! ♥

Så håper jeg blir ferdig til i kveld,slik at jeg også kan få med meg gullrekken på tven. Her sner det enda,så dunjakken er kommet fram.. Deilig å varm. Vel,blir bare et kort innlegg.. for nå er jeg nødt å stikke!

Håper alle sammen som er innom får en fantastisk dag!

Jeg haster vidre… ♥

klem Christina1

6 kommentarer:

 1. Oisann, det ser ut som om du har mye å gjøre i hvert fall. Litt deilig med en aktiv hverdag også da, så lenge det ikke blir hele tiden:) Var koselig å komme innom nå, er blitt lenge siden sist.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det var litt av en "to do- liste" hihi:))
  Lykke til og ha en kos dag!

  Klem line

  SvarSlett
 3. Skal si du er blitt et skikkelig husmoremne.
  Ha en fin bursdags feiring.
  Klem nina

  SvarSlett
 4. Flink du er då☺
  Eg har nett rydda vekk frå prinsesse selskap nr 1, og dekka på nytt til nr 2 imåra☺

  Gullrekka på tv og brus i glasset☺

  Kos deg og lykke til med selskap☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 5. oj, håper du ble ferdig i tide til Gullrekka! :o) Så du at han ene i Beat for Beat mangla opptil flere tenner? :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com